Att börja använda SomeBuddy är enkelt. Allt du behöver är en aktiveringskod och din telefon eller e-post. Därefter loggar du in på appen så här:

Gå till https://app.somebuddy.com/ och följ instruktionerna på skärmen.
Ange ditt telefonnummer eller mejladress i textrutan.
Du får ett engångslösenord via SMS på din telefon eller via mejl. Ange det i det nya textfältet.
När du loggar in första gången ber tjänsten dig att ange en aktiveringskod. Ange det i fältet.
Spara SomeBuddy på din hemskärm: instruktioner.
Nu står tjänsten till ditt förfogande! Fortsättningsvis kommer du att kunna logga in enbart med ditt telefonnummer eller mejladress och engångslösenordet. Aktiveringskoden behövs inte längre.