Att börja använda SomeBuddy är enkelt. Allt du behöver är en aktiveringskod och din telefon. Du får en aktiveringskod när du har köpt användarrättigheter till tjänsten. Därefter loggar du in på appen så här:

Gå till https://app.somebuddy.com/ och följ instruktionerna på skärmen.
Ange ditt telefonnummer i textrutan.
Du får ett engångslösenord via SMS på din telefon. Ange det i det nya textfältet.
När du loggar in första gången ber tjänsten dig att ange en aktiveringskod. Ange det i fältet.
Spara SomeBuddy på din hemskärm: instruktioner.
Nu står tjänsten till ditt förfogande! Fortsättningsvis kommer du att kunna logga in enbart med ditt telefonnummer. Aktiveringskoden behövs inte längre.

Läs även: Hur kan jag få SomeBuddy?