När du har skickat oss en anmälan kommer våra experter att gå igenom det och du får ett individuellt utformat lösningsförslag från oss inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar dig lösningsförslaget genom appen. När svaret finns att läsa i tjänsten, får du ett SMS. Så här kan du läsa vår lösningsförslag:

Öppna appen från hemskärmen eller gå till https://app.somebuddy.com och logga in.
Tryck på "Historik" och sedan på anmälan du har skickat till oss. Under sista meddelanden ser du "SomeBuddys svar".
Öppna lösningsförslaget genom att trycka på ”Öppna” i det senaste meddelandet.
Genom at trycka på "+ Läs mer" kan su läsa hela texten under olika avsnitt.