Du kan logga ut från tjänsten genom att klicka på menyn längst upp till höger. Klicka på menyn och välj Logga ut. Om du vill logga in på tjänsten igen, gå till adressen https://app.somebuddy.com och logga in med ditt telefonnummer.

Vi rekommenderar att du alltid loggar ut från tjänsten, om du är inloggad på en allmän dator.
Var denna artikel hjälpsam?
Annullera
Tack så mycket!