Du kan rapportera en händelse som skett online via SomeBuddy-appen. Om du inte ännu har appen kan du köpa den så här

Så här rapporterar du:
Logga in i appen och tryck på knappen "Nytt ärende".
Svara så gott du kan på de frågor som ställs. Våra frågor hjälper dig att ge tillräckligt med information om vad som har hänt så vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. För att gå till nästa eller föregående fråga, tryck på piltangenten längst ner till höger på sidan.
För att pausa tryck på krysset högst upp. Den oavslutade rapporten sparas och du kan fortsätta senare.
När rapporten är klart och du har svarat på alla nödvändiga frågor, tryck på "Skicka". Vi kommer att gå igenom ditt ärende och du får ett svar inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar ett SMS när svaret finns att läsa.