När du anmält en otrevlig händelse på sociala medier, kan du genom tjänsten SomeBuddy skicka meddelanden om detta. Logga in på tjänsten och klicka på den anmälan du skickat in. Då kommer du till en bild där du kan se dina egna meddelande och våra svar.

Du kan skicka ett meddelande till oss om du till exempel vill precisera eller lägga till något i din anmälan. Om du vill berätta om en helt ny händelse på sociala medier ska du skapa en ny anmälan på tjänsten.

Om du har frågor om användningen av tjänsten eller om du inte hittar svaret på din fråga bland FAQ kan du skicka oss ett meddelande på kundtjänstens chatt. Chatten finns i samband med detta avsnitt med FAQ.