Aktiveringskoden består av 8 tecken som ger tillgång till tjänsten. Du kan få en aktiveringskod genom att beställa tjänsten från SomeBuddys [hemsida] (https://somebuddy.se/#Order). Du behöver aktiveringskoden bara när du loggar in på appen för första gången. Därefter kan du logga in i appen enbart med ditt telefonnumret.

Om du är TOTAL-kund hos F-Secure kan du också få tillgång till tjänsten via F-Secure. Då får du en aktiveringskod från
Om du inte hittar aktiveringskoden eller har tappat den, kan du be om en ny kod frpn den ursprungliga kodleverantören. Du kan också alltid kontakta vår kundtjänst via chatten eller e-post (info@somebuddy.se" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="csh-markdown csh-markdown-link">My F-Secure -sidor