SomeBuddy är ett finskt start-up företag grundat 2017. Vi utnyttjar artificiell intelligens och maskininlärning för att ge bästa möjliga hjälp och lösningar för en bred publik. Ur vårt socialpsykologiska perspektiv är bara borttagning eller censurering av oönskat innehåll inte det bästa sättet att lösa konflikter mellan människor online. Vi tror att en ny era, där användare på sociala medier kan skyddas och där alla har möjlighet att få hjälp om någonting otrevligt händer, är på väg.